Председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Това с Василев е рокада, а не подадена ръка, шансът за преговорен успех е “милимундест”

Председателят на парламентарната група на “Има подобен народ” Тошко Йорданов съобщи, че партиите са изправени пред доста сложни договаряния, откакто стана ясно, че “Продължаваме промяната” оферират за министър председател настоящия финансов министър в оставка Асен Василев.

“Напуснахме държавното управление поради тези двамата (бел.ред. Кирил Петков и Асен Василев). Очаквате да ви кажа, че през днешния ден се събудихме и си казахме, че те са прелестни?”, обърна се Йорданов към публицисти.

Все отново от Има Такъв Народ най-вероятно ще беседват с Политическа партия, с цел да спазят институционалните процедури.

“Ще отидем да беседваме с тях, тъй като е такава общоприетата процедура. Няма да създадем номерата, които те направиха да не отидат при Радев. Ще си го розволим, само че смисълът от диалозите на мен ми убягва. В доста огромна възможност краят на договарянията е предизвестен”, уточни Йорданов.

Според него в редиците на “Продължаваме промяната” има по-подходящи претенденти за премиерския пост от Асен Василев.

“При тях има задоволително свестни хора. Бившият ръководител на Народното събрание нарушава закона, само че не е оплескан като Кирил и Асен. Гюров също. Лорер съгласно мен ще бъде по-добър претендент, поради потенциала и уменията му. Имаше хора с задоволителен капацитет”, съобщи Йорданов.

“За осъществяване на нещата и целите са нужни хора. Това, което те вършат е рокада, не е стъпка обратно и подаване на ръка”, приключи той.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР