Председателят на НКП, Степан Хиндлиян, говори пред медиите след срещата

...
Председателят на НКП, Степан Хиндлиян, говори пред медиите след срещата
Коментари Харесай

Хиндлиян: Положението не е никак розово, вероятно някои са доволни

Председателят на НКП, Степан Хиндлиян, приказва пред медиите след срещата на последователите на Левски с изпълнителния шеф на клуба - Павел Колев.

Павел Колев: Не знам дали Левски ще приключи сезона

"Как може да съм удовлетворен? Доволни са други хора, най-вероятно. Естествено е аз и всички последователи на Левски да не сме удовлетворени. "

Хиндлиян съобщи, че бъдещето на клуба остава неразбираемо, само че опцията за банкрут не стои на дневен ред.

"Да си левскар не е лесна работа. Това го знам от пъклен доста години ", призна Хиндлиян.

"Не мислим в посока за банкрут. Колкото и да ми се желае, не разполагам с инструментите, с които мога да успокоя почитателите. Ние можем да бъдем оптимално дейни и единни, с цел да пазиме клуба си до колкото можем. "

Хиндлиян не разяснява слуховете, че "сините " може и да не излязат в идния си конфликт с отбора на ЦСКА от първия кръг на пролетния полусезон.

"Не мога да кажа дали Левски ще излезе против ЦСКА, съгласно мен това са спекулации. Ние сме посочили, че когато сме опрени до стената, можем да сътворим нещо, което никой не чака от нас. Да се надяваме, че тъкмо това ще се получи на 15-и. "

Хиндлиян призна, че вложенията в тима са факт.

"Практиката демонстрира, че пари мъчно се събират. Дори да се събират, първичната еуфория ще спадне, тъй че ситуацията не е по никакъв начин розово. Дори да се върнат притежателите, какво ще се случи с тях? Къде да се върнат? Един предходен притежател на акциите ги депозираше в касата на клуба, това помните ли го? "

"Моментът е сложен, само че не бих споделил, че има обезкуражение. Левски е институция на 106 години, която е предходна през извънредно тежки интервали. В момента е следващият подобен, само че въпреки всичко считам, че ще се намерят разновидности. Да, ще бъде извънредно мъчно, значително нещата зависят от последователите в посока единодушие и обединяване в името на висшата полезност, а не дребнотения и фокусиране в обособени персони и незначителни неща. "

За край, Хиндлиян не отговори дали са обсъждани съответни разновидности за нов притежател.

"Не мога да ви кажа, аз имах опция десетки пъти да заявя, че не съм в главата на Васил Божков и не знам какви са му проектите за клуба. Вариантите са доста, само че те са хипотетични и са в областта на вероятностите ", приключи Хиндлиян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР