Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори пред Sportal

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори пред Sportal
Коментари Харесай

Хиндлиян: Нека червените фенове си спомнят как Литекс се предреши на ЦСКА

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян приказва пред " Sportal " по тематиката с рестриктивните мерки в българския футбол, наложени поради ковид. Известният последовател на " сините " разяснява и декларацията на " Сектор Г " от през вчерашния ден.

" За нашия тим това решение да се играят мачовете без аудитория е извънредно тежко и е признато много отрицателно от страна на почитателите. Ние сме хора, които доста обичаме клуба си, които стигаме до крайности, в положителния смисъл на думата, за него. Аз съм уверен, че в случай че стадионът позволява фенове, то ще има 10-15 хиляди на мача с Лудогорец. Смятам, че това не е толкоз тежко, колкото го изкарват.

Държавата взема ограничения, само че не знам до какъв брой са ефикасни. Метрото е цялостно с хора, магазините са цялостни с хора, каква е разликата дали ще са там, или на стадиона. Доколкото ми е известно, билетите ще станат факт напълно скоро, уповавам се да няма спънки в последния миг. Не желая да върша прогнози и да си поисквам безусловно нищо за Купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР