Председателят на Националния фенклуб на привържениците (НКП) на Левски -

...
Председателят на Националния фенклуб на привържениците (НКП) на Левски -
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: В петък ще има среща с премиера, ще се поставят въпроси

Председателят на Националния фенклуб на последователите (НКП) на " Левски " - Степан Хиндлиян, приказва след края на срещата сред почитателите на " сините " и финансовият покровител на клуба - Васил Божков. Хиндилиян акцентира, че в петък ще има среща и с премиера Бойко Борисов, на която левскарите ще слагат значими въпроси.

" Не бих споделил, че има нещо ново. Чуха се нови отзиви, които не бяха изразени преди този момент. В петък ще има среща с премиера и там ще се слагат въпроси от фенска страна, само че и също по този начин ще бъде осведомен какво счита левскарската общественост по въпроса ", сподели ръководителят на Националния фенклуб на последователите (НКП) на " Левски ".
Павел Колев: Нямам терзания за бъдещето на " Левски " (ВИДЕО) Изпълнителният шеф на "сините " приказва след срещата сред Божков и почитателите
Снимка: Lap.bg

" Не знам дали " Левски " е изправен пред финансов колапс, защото не съм виждал документи. Бяха четени горе цифрите и нещата наподобяват добре, само че аз нямах опция да прегледам досиетата, а още по-малко съм и финансов инспектор, с цел да дам мнение. Факт е, че Васил Божков няколко пъти споделя, че в случай че лицензите на лотариите бъдат отнети, то той няма да може да дава пари за " Левски ". Въпросът е за какво страната взема решение да национализира частен бизнес, само че това е друга тематика. Думата " национализация ", която прокарва някогашният вицепремиер, откакто се оправи с шума по морето и реши проблемите на майките на деца с увреждания, то в този момент реши да приватизира и национализира. Друг е въпросът думата по какъв начин отеква в ушите на левскарите. Като е толкоз угрижен, да национализира и казината "
Валери Симеонов: Държавата няма да допусне ликвидирането на " Левски " "Законът за
хазарта ще насочи доста съществени финансови запаси към спорта ", сподели някогашният вицепремиер
" Като приказваме за претекстовете за здравето на нацията, да национализира пласмента на произвеждане на медикаменти. Без да разясня личността на господин Божков, е реалност, че " Левски " си е стъпил на краката. Това няма по какъв начин да не се отрази. Оттук нататък последователите биваме завъртени в тази центрофуга, че пазиме частни ползи "

" Първо би трябвало да чуем дали ще мине този закон. Когато чуем това мнение, имаме решения какво да вършим. Решенията са няколко и зависи от срещата в петък. Тогава ще си приказваме още веднъж. Аз споделих, че ние сме хора, които не се успокояваме от обещания. Слушахме доста време какви ли не неща. Няма механизми за надзор над обещанията. Утре вятърът стартира да духа от друга посока и то става прахуляк ", приключи Хиндилиян.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР