Председателят на комисията по външни работи на Съвета на федерацията

...
Председателят на комисията по външни работи на Съвета на федерацията
Коментари Харесай

Кремъл: Американските власти не уважават народа си

Председателят на комисията по външни работи на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачев съобщи, че американските управляващи не почитат народа си, заяви организация ТАСС, цитирайки негова обява в обществените мрежи.

Коментарът му е изработен във връзка упрекнатите в интервенция в изборите за президент на Съединени американски щати през 2016 година тринадесет съветски жители. Косачев изрази подозрение, че 13 души биха могли да повлияят на политическия развой в страна с такава еталонна народна власт.

„ Това би било смешно, в случай че не беше съществено разгласено на целия свят. Политическата класа на Съединените американски щати има доста ниско мнение преди всичко за личния си народ и на второ място - за своята народна власт и нейните институции “, съобщи Косачев.

След президентските избори на американската политическа сцена през 2016 година службите в Съединени американски щати упрекнаха Москва в интервенция. Доналд Тръмп съобщи, че демократите употребяват съветската карта, с цел да оправдаят загубата си на изборите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР