Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че санкциите,

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че санкциите,
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Санкциите срещу Турция са недостатъчни

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси съобщи, че глобите, наложени от президента-републиканец Доналд Тръмп против Турция, не са задоволителни за попречване на филантропична злополука.

“Президентът Тръмп отприщи ескалация на хаоса и неустойчивостта в Сирия. Изявлението му по отношение на пакета от наказания против Турция е извънредно незадоволително, с цел да се обърне тази филантропична злополука ”, съобщи Пелоси в документално изказване.

По-рано Тръмп подписа декрет за налагане на наказания против Турция поради обстановката в североизточна Сирия, където Анкара стартира атака против кюрдските обединения, съдружници на Съединени американски щати. Тръмп разказа необятен набор от вероятни бъдещи наказания, в това число финансови. Засега министерствата на защитата и енергетиката на Турция, както и ръководителите на тези министерства и заместник-председателят на ръководещата Партия на справедливостта и развиването в Турция са в листата на глобените.

Тръмп сподели още, че стопира договарянията с Турция за комерсиално съглашение и покачва вносните мита за турска стомана с до 50%. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР