Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси призова вицепрезидента на

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси призова вицепрезидента на
Коментари Харесай

Нанси Пелоси настоя Тръмп да бъде отстранен от поста

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси прикани вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс да се позове на 25-ата корекция за премахване на Доналд Тръмп от служба.  Поправката планува вицепрезидентът на страната да поеме функционалностите на държавен глава, в случай че актуалният водач не може да се оправи със отговорностите си. Това може да стане единствено със съгласието на вицепрезидента на Съединени американски щати.

``Президентът подбуди въоръжен протест против Америка “, съобщи Пелоси на конференция във Вашингтон. ``Призовавайки към този потаен акт, президентът извърши голямо посягане над нацията и народа ни “, съобщи тя.

Тя сподели, че ако не бъде употребена 25-ата поправка ``Конгресът е подготвен да придвижи напред процедура по импийчмънт ", както и че ``това е желанието както на Камарата, по този начин и на американския народ ". Тя добави още, че въпреки да остават единствено 13 дни до встъпването в служба на новоизбрания президент Джо Байдън, всеки ден може да бъде евентуален ``филм на ужасите``.

Джо Байдън встъпва в служба на 20 януари, само че Пелоси не дава на Пенс период, в който да отговори. ``Не мисля, че ще отнеме доста време, с цел да се получим отговор от вицепрезидента “, сподели тя.

BREAKING: Nancy Pelosi calls for the 25th Amendment to be invoked by Mike Pence to remove Donald Trump from office.

She says Congress is prepared to proceed with impeachment if it is not
— Bloomberg (@business)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР