Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти каза, че има

...
Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти каза, че има
Коментари Харесай

Председателят на US Камарата на представителите поиска отчетност на парите и план за победа от Зеленски

Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти сподели, че има въпроси към украинския президент Володимир Зеленски, който сега е на посещаване в Съединени американски щати и след изявлението си в Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк в четвъртък възнамерява посещаване в Белия дом, предава БНР.

" Къде е отчетността на парите, които към този момент сме похарчили и какъв е проектът за победа? " - това са два от въпросите, които Кевин Маккарти сподели, че има към украинския президент Володимир Зеленски. Той дефинира нахлуването на Русия като неточност и като безчовечие, само че декларира, че " желае да е сигурен, че това ще свърши " и " без значение какъв е казусът, иска отчетност за всичко ", " за което работливите данъкоплатци харчат парите си ", и упорства за " проект за победа ".

Изявлението на Маккарти идва на фона на напрежение по отношение на приемането на бюджетния проект и опитите да се реализира договорка за понижаване на разноските. Белият дом изиска от Конгреса да включи в допълнение финансиране за Украйна към продължаваща резолюция за финансиране на държавното управление, само че републиканците в Камарата на представителите се борят да удържат гласуването по основни законопроекти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР