Председателят на Камарата на представителите Емерита Нанси Пелоси в четвъртък

...
Председателят на Камарата на представителите Емерита Нанси Пелоси в четвъртък
Коментари Харесай

Пелоси критикува „Без етикети“ като „опасно за нашата демокрация“ и заплаха за Байдън

Председателят на Камарата на представителите Емерита Нанси Пелоси в четвъртък изкорми центристката група „ Без етикети “ и нейния опит да се кандидатира за президент на трета страна.

" Мисля, че Без етикети е рисково за нашата народна власт. Казвам го изцяло без никакво съмнение ", сподели тя. „ Тук става дума за основаване на заблуда, че става въпрос за безпартийност и сливане на хората. “

Пелози направи изказванията на закуска с кореспонденти, хазаин на Third Way, центристка демократична група, която твърди, че няма етикети “ напъните на трета страна ще доведат до ново президентство на Доналд Тръмп.

новоизбраният ръководител на Камарата на представителите Майк Джонсън. Тя му пожела триумф в работата, само че го нарисува като марионетка, следена от Тръмп.

„ Желая му триумф. Разбирам работата доста добре. Знам какъв брой предизвикателна може да бъде “, сподели тя, добавяйки, че съгласно нея републиканците и демократите на хълма могат да „ намерят някаква обща позиция “ по въпроси като помощта за Израел и Украйна.

След това Пелоси беше запитана дали „ отричащ изборите “ може да успее като представител.

„ Републиканците желаеха Тръмп за представител и го получиха “, отговори Пелоси.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР