Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес)

...
Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес)
Коментари Харесай

Пелоси за коронавируса на Тръмп: Сега републиканците разбират за какво говорим

Председателят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес) Нанси Пелоси съобщи в петък, че диагнозата на президента Доналд Тръмп може да промени формата на договарянията за за тласъци.
 Долната камара на Конгреса на Съединени американски щати утвърди $2,2 трлн., само че без късмет да се трансформира в закон
Долната камара на Конгреса на Съединени американски щати утвърди $2,2 трлн., само че без късмет да се трансформира в закон

Законопроектът бе утвърден от 214 против 207 конгресмени

Според нея, откакто самият президент е с позитивен , републиканците към този момент схващат това, за което демократите приказваме от самото начало. "

" Това е отблъскващ вирус ", настоя калифорнийският демократ пред MSNBC и добави, че ще се моли за сигурността на президента.

Припомняме, че двамата постоянно влизат в остри конфликти по разнообразни въпроси, измежду които е и пандемията.

Известно е, че Тръмп обществено подценява както разпространяването на вируса, по този начин и ограниченията като носене на маски за лице, които другояче са наложителни за популацията.

Пелоси съобщи, че е оптимистично настроена за сключването на договорка.
 Тръмп демонстрира леки признаци като при простуда Обновена
Тръмп демонстрира леки признаци като при простуда

Държавният глава е изглеждал латентен

" Винаги би трябвало да можем да намерим път, това е нашата отговорност да го създадем и аз имам вяра, че ще го създадем ", сподели тя.

Припомняме, че Камарата на представителите утвърди голям пакет от 2,2 трилиона $ за подкрепяне на стопанската система и американците в битката с ковид.

С този ход демократите, които имат болшинство в долната камара, оказват напън върху републиканците в Сената да одобряват нова помощ за американските жители преди президентските избори на 3 ноември.

Гласуването се организира след договаряния сред ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси и финансовия министър Стивън Мнучин в четвъртък, които не доведоха до двустранно съглашение.

Диагнозата на президента принуди Мнучин и Пелоси да създадат проби за ковид.

За Мнучин към този момент е ясно, че пробата му е негативен.

Пелоси към момента не е получила резултати.
 Тръмп с ковид: Какво е известно и не знаем досега?
Тръмп с ковид: Какво е известно и не знаем досега?

Ако Пенс също е некадърен, Нанси Пелоси поема ръководството на Съединени американски щати

Новината за позитивните проби на Тръмп и Първата дама Мелания се появи, откакто стана ясно, че за ковид в четвъртък. Американският водач разгласи новината в " Туитър ".

Ако Тръмп е доста болен и не може да управлява страната, вицепрезидентът Майк Пенс ще го замести. Ако Пенс също е некадърен, ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси най-вероятно ще поеме ръководството на страната.

Пенс и Тръмп участваха на брифинг на щаба за битка с ковид към Белия дом в понеделник. Вицепрезидентът не участва на президентския спор.

че е с негативен тест за ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР