Председателят на иранския парламент Али Лариджани сравни президента на САЩ

...
Председателят на иранския парламент Али Лариджани сравни президента на САЩ
Коментари Харесай

Председателят на иранския парламент сравни Тръмп с Гьобелс

Председателят на иранския парламент Али Лариджани съпостави президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила с нацисткия министър на пропагандата Йозеф Гьобелс, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.

"Очевидно Тръмп следва доктрината на Гьобелс за лъжите ", съобщи Лариджани, представен от иранската информационната организация ИСНА. Той очевидно имаше поради думи, приписвани на Гьобелс, че една неистина, повтаряна постоянно, се трансформира в истина.

Иранският народен представител упрекна Тръмп в многократни неистини, по-специално за демокрацията в Иран, в речта му пред Общото заседание на Организация на обединените нации. Риториката на Тръмп, сподели той, прилягаше повече на "съдържател на нощен клуб ", в сравнение с президент на Съединени американски щати. Тръмп живее още в 70-те години на предишния век, уточни Лариджани. Иран не е към този момент под американско командване, а е самостоятелна страна, която не приема заповеди от никого, напомни иранският народен представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР