Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел страда от нарушения в

...
Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел страда от нарушения в
Коментари Харесай

Шарл Мишел не можел да спи заради Дивангейт

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел страда от нарушавания в съня заради претърпяното разстройване от така наречен " Дивангейт " в Турция. Това е признал самият той пред немския в. " Ханделсблат ", оповестява " Ройтерс ".

Припомняме, конфузната обстановка стана на 6 април по време на срещата на турския водач Реджеп Ердоган с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел в Анкара.

Ердоган и турски публични представители понесоха критики поради " гафа с дивана ". Тримата водачи влязоха в стая единствено с два стола, ситуирани до знамената на Европейски Съюз и Турция. Ердоган и Мишел бързо заеха местата си, докато Фон дер Лайен, която е със същия дипломатически сан като двамата мъже, бе оставена без стол. Видимо подразнена, тя бе принудена да седне на диван на няколко метра разстояние от Ердоган и Мишел, напомня dnes.bg.

" Не укривам обстоятелството, че оттогава не съм спал добре през нощта, тъй като сцената продължава да се възпроизвежда в мозъка ми ", съобщи Мишел и увери, че в случай че е имал опция, би се върнал обратно, с цел да поправи случилото се.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР