Председателят на Европейския съвет и Доналд Туск твърди в интервю

...
Председателят на Европейския съвет и Доналд Туск твърди в интервю
Коментари Харесай

Доналд Туск вижда до 30% шанс да няма Брекзит

Председателят на Европейския съвет и Доналд Туск твърди в изявление за испанския в. " Вангуардия ", че към момента има възможност сред 20 и 30% Брекзит да бъде спрян, заяви Българска телеграфна агенция. Според него това не е дребен %.

С всеки минал месец става все по-ясно, че излизането на Англия от Европейски Съюз ще се разграничава от това, което са си представяли неговите основатели, е мнението на Туск. Той напомни, че срокът за Брекзит изтича през октомври, само че ще упорства да не се постановат ограничавания във времето за решението на Англия. " Когато става дума за Брекзит, няма за къде да се бърза ", е мнението на ръководителя на Европейския съвет.

Той е на мнение, че ерата на оптимистичните илюзии е завършила. " След 2004 година мнозина имаха вяра в един благополучен завършек на историята. От политическа позиция Западът би трябвало да значи завършек на борбите, които постоянно са ни съпровождали. През последните години обаче Европа се сблъска с трагични провокации, само че аз не съм суеверен, показва ръководителят на Европейски Съюз.

Всичко, което би трябвало да знаете за: След Брекзит (409)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР