Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли63-годишният италианец Давид Сасоли е

...
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли63-годишният италианец Давид Сасоли е
Коментари Харесай

Давид Сасоли обяви за какво трябва да се харчи бюджетът на ЕС

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли  Давид Сасоли 63-годишният италианец Давид Сасоли е новият ръководител на Европейския парламент. Той е някогашен съобщи, че бюджетът на Европейски Съюз следва да обезпечи поддръжка за превъзмогване на вредите от пандемията от COVID-19.

Сега е моментът да бъдем смели с дейностите, подкрепени от общия бюджет, добави той в изказване преди днешното съвещание на Европейския съвет. По неговите думи посредством бюджета следва да се обезпечи помощ за европейската стопанска система и за европейците. Трябва незабавно да се откри съглашение по фонда за възобновяване и идващия дълголетен бюджет, прибавя Сасоли.

Борисов се включи в срещата на върха на ЕС-Западни Балкани

Според Сасоли заложените от евродепутатите преди пандемията бюджетни цели би трябвало да бъдат непокътнати. Кризата усили неравновесието сред европейските райони. Фондът за възобновяване би трябвало да помогне за превъзмогването на разликите, прибавя ръководителят на Екологичен потенциал.

Цяла Европа е наранена от днешната рецесия. Трябва да отговорим уместно на предизвикването, да предпазим най-уязвимите измежду нас. Европа би трябвало да бъде мощна и да работи в интерес на своите жители, приканва Сасоли, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР