Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли изрази възхищението си от

...
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли изрази възхищението си от
Коментари Харесай

Председателят на Европейския парламент се възхити от датските футболисти

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли изрази възхищението си от футболистите на Дания. Те направиха жив щит към припадналия си съотборник Кристиан Ериксен по време на мача с Финландия (0:1).

Симон Кяер и съдията на дуела Антъни Оливър незабавно оказаха първа помощ на датския халф. Капитанът обърна тялото на безжизнения Ериксен в състояние да може да диша и ревизира дали не си е глътнал езика. След това с сътрудниците му се хванаха за ръце, наобиколиха лежащия на терена датски национал и не разрешиха на почитателите да изживеят ужаса на протичащото се.

" Образът на датските футболисти, образували корона по време на европейското състезание, с цел да защитят освен неприкосновеността, само че и човешкото достолепие на съотборника си Ериксен, който беше обиден от инфаркт (за благополучие в този момент е по-добре и му желаем всичко най-добро), е впечатляващ. Спортът е грубо физическо натоварване, може да бъде даже и съревнование, отнемащо живота. Но тези деца, тези футболисти бяха на терена в положения на изострен контрастност през вчерашния ден, разрушени, разплакани, те знаеха по какъв начин да подарят на света отхвърли от думи като горделивост, популярност и самолюбие ", написа Сасоли в обществените мрежи.
 Кардиологът на Тотнъм: Ериксен в никакъв случай не е имал проблеми със сърцето
Кардиологът на Тотнъм: Ериксен в никакъв случай не е имал проблеми със сърцето

" Погледнах още веднъж тестванията и всичко изглеждаше съвършено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР