Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Председателят на ЕК приема оставката на Мария Габриел като еврокомисар

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е заяви, че приема оставката на еврокомисаря Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Комисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова ме уведоми, че през днешния ден ще получи от българския президент мандат за сформиране на държавно управление, се показва в изказване на Фон дер Лайен. Поради това тя подаде оставката си като член на колегиума на комисарите, отбелязва ръководителят на Европейска комисия.

Приех нейната оставка. Бих желал да благодаря на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова за нейната работа като комисар по нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта. На тази служба тя има огромен принос за напредъка по дилемите на Европейска комисия в тази област. Благодарна съм на комисаря Габриел за отличното осъществяване на нашата водеща стратегия за нововъведения " Хоризонт Европа ", за мощната поддръжка за нововъведенията и започващите предприятия посредством Европейския съвет за нововъведения и за персоналния й ангажимент към Европейската година на младежта.

Бих желала да благодаря на комисар Габриел за нейния градивен и другарски принос към работата на колежа на комисарите. Пожелавам на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова всичко най-хубаво и съм уверена, че нейният европейски опит в Европейска комисия ще бъде употребен добре за страната, добавя Фон дер Лайен.

Тя прецизира, че заместник-председателите на Европейска комисия Маргрете Вестагер и Маргаритис Схинас ще поемат отговорностите на Габриел от през днешния ден. Вестагер ще дава отговор за нововъведенията и научните проучвания, а Схинас - за образованието, културата и младежта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР