Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер плака поради слизането на

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер плака поради слизането на
Коментари Харесай

Юнкер плакал заради Порошенко

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер плака заради слизането на Петро Порошенко от поста президент на Украйна. Това съобщи пред телевизия „ Прямой “ някогашният заместник-началник на администрацията на украинския водач Константин Елисеев, съобщи БГНЕС.
Според него това се е случило по време на работно посещаване в Брюксел, когато Юнкер предложения Порошенко в кабинета си.
" Той беше доста прочувствен, с цел да бъда почтен, даже стартира да плаче. На него му стана тъжно. Както сподели той, за пет години съвсем са станали близки като родственици “, сподели Елисеев.
Порошенко бе на работно посещаване в Брюксел на 13 и 14 май по случай десетата годишнина от Източното партньорство. Той организира срещи с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск, ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг и ръководителя на Европейската национална партия Жозеф Дол.
Основната цел на програмата на Източното партньорство е да развие интеграционните връзки на Европейския съюз с Азербайджан, Армения, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна. Европейски Съюз отбелязва, че планът не е ориентиран против Русия, не се конкурира с евразийския стопански съюз и не е ориентиран към разширение границите на Евросъюза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР