Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер е разговарял с председателя на

...
Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер е разговарял с председателя на
Коментари Харесай

Юнкер и Ска Келер обсъдиха изявленията на Симеонов

Председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер е разговарял с ръководителя на групата на Зелените в Екологичен потенциал Ска Келер , както и с българските управляващи, разяснява на конференция в отговор на въпрос представител на Европейска комисия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Говорителят добавя, че е последвало известие до медиите от Министерски съвет, което съгласно тях обяснява нещата .

Затова за тях казусът е завършен - известието разграничава държавното управление от позицията на вицепремиера Валери Симеонов, разяснява представителят.

 Правителството се разграничи от позиция на НФСБ
Правителството се разграничи от позиция на НФСБ

News.bg не разгласява декларацията на НФСБ поради персоналните нападки и езика

Припомняме, в петък, от името на НФСБ с водач вицепремиера Валери Симеонов беше разпратено по медиите " писмо " по адрес на гостуващата в България Ска Келер . Позицията на НФСБ бе озаглавена като декларация " Да намажем ските на Ска Келер " и адресирана до Министерство на външните работи на Република - България, Европейски Парламент, Федерално държавно управление на Германия, Коалиция Алианс 90/Зелената партия.

News.bg не разгласява декларацията на НФСБ поради неприемливо за уеб страницата речниково и стилово потребление на българския език и персонални нападки против евродепутата.

Декларацията на НФСБ е била предизвикана от позицията на Ска Келер против смяната в проекта за ръководство на националния парк " Пирин ", която поддържа през вчерашния ден митинга на природозащитниците.

Припомняме, това е втори случай , в който на съдружните сътрудници на Валери Симеонов им се постанова да се разграничат от публикувано мнение на водача на НФСБ. Преди четири месеца Валери Симеонов насочи на формалния уебсайт на държавното управление, ултиматум с искане за опрощение от четири медии - Нова телевизия, bTV, Българска национална телевизия и БНР.

 Протестите за Пирин не са политически, уверена е Ска Келер
Протестите за Пирин не са политически, уверена е Ска Келер

Ееродепутатът поддържа еколозите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР