Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в базата на ДПС

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в базата на ДПС
Коментари Харесай

ДПС се събра в Росенец

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в базата на Движение за права и свободи в парк " Росенец ", където сега се намира почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган. Над 5 000 деятели на Движение за права и свободи от цялата страна са към този момент в региона, с цел да поддържат своя почетен ръководител. В „ Росенец ” са кметове, общински съветници, депутати, както и евродепутатът Илхан Кючюк.

Ахмед Доган е излязъл при хората и е бил посрещнат с аплодисменти, заяви бТВ..

Десетки рейсове и стотици коли са докарали членовете на партията в парка.

Автобуси от Кърджали, Разград, Търговище, Силистра и коли от цялата страна са разпръснати по територията на парка " Росенец ", десетки са и микробусите на жандармерията, засилено е полицейското наличие.

Полицията е отделила региона на повече от километър от постройката.

Пред Българска национална телевизия Илхан Кючюк съобщи, че на място са хора от Движение за права и свободи с идея, които са сметнали за морално да изразят своята поддръжка към почетния водач на придвижването. По думите му всички хора желаят България да просперира, а фантазията на Движение за права и свободи е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР