Председателят на ДПС - Мустафа Карадайъ, нападна президента Румен Радев

...
Председателят на ДПС - Мустафа Карадайъ, нападна президента Румен Радев
Коментари Харесай

Ексклузивно от сарая в Росенец: Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ направиха изявление

Председателят на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ, атакува президента Румен Радев и упрекна ГЕРБ за случилото се през днешния ден в Росенец. Това стана по време на взаимно изключително изказване с почетния ръководител на Движението за права и свободи - Ахмед Доган, който също сподели няколко думи, които обаче не бяха с политически подтекст.

''Решението на партията беше да не хвърляме камък, тъй като знаехме, че и ние ще се изцапаме, и ние ще се окаляме. Опитахме се да стоим на отдалеченост от всички тези, няма да им върша подготовка. Виждате какво се случва през последните 2-3 месеца в страната, войната им, на институциите, докара до там, че видяхме през вчерашния ден до какво се стигна и в София. Днес те целяха тъкмо това. Целта им беше експанзия в частна благосъстоятелност, в частен парцел. Те желали сараите, на оградата ги чуха. ", съобщи Мустафа Карадайъ.

''Всички дружно успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За страдание, голямо страдание виждаме, че страната липсва. Президентът не можа да разбере какво значи институцията ''Президент'' и води персонални и лични борби. Това, което се случи, да се смесят другите потоци през днешния ден го направи и изпълнителната власт, направи го Жандармерията, направи го кмета на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това значи, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокацията, с цел да се скрият зад нас, тъй като има ред проблемите в страната за решаване'', съобщи още водачът на Движение за права и свободи, а по-късно той даде думата на почетния ръководител на партията - Ахмед Доган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР