Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че Организацията на

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин смята, че Организацията на
Коментари Харесай

Володин: ООН трябва да потърси отговорност от Байдън за конфликта в Близкия Изток

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин счита, че Организацията на обединените народи (ООН) би трябвало да стартира да търси отговорност от президента на Съединени американски щати Джо Байдън за влошаващия се спор в Близкия изток, оповестяват съветски медии.

" Трагедията, която се разиграва в Близкия Изток, когато цивилни, остарели хора, деца, дами умират, има своя провинен. Вече говорихме за това, само че през днешния ден това е нашата публична позиция. Виновникът и облагодетелстваният от това са Съединените щати на Америка. Организация на обединените нации в тази обстановка би трябвало да стартира да държи Байдън виновен. Ако единствено Организация на обединените нации покаже лицето си и най-сетне заеме позиция (а те нямат такава днес), тогава може би спорът ще завърши ”, добави още Володин.

Той акцентира, че този въпрос би трябвало да бъде издигнат във всички парламенти по света, „ като се разпознават ясно виновниците за тази покруса “. " Байдън би трябвало да отговори. „ Или те би трябвало да спрат това, или Организация на обединените нации би трябвало да го изправи пред правораздаването като военнопрестъпник, като човек, който стои зад подстрекаването на този и други спорове ", добави Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР