Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин каза, че всички държавни

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин каза, че всички държавни
Коментари Харесай

Председателят на Държавната дума: Държавните глави, доставящи оръжие на Украйна, са военни престъпници

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин сподели, че всички държавни глави, които са решили да доставят оръжие на Украйна, би трябвало да бъдат подведени под отговорност като военни нарушители, заяви РИА Новости.

„ Лидерите на редица европейски страни, водени от Германия, могат да въвлекат своите нации в огромни проблеми. Като доставят оръжия на Украйна, те стават страна в спора... Всички държавни глави, които взеха решение за доставка на оръжие са се опетнили и би трябвало да бъдат държани виновни като военни нарушители “, написа Володин в своя канал в „ Telegram “.

Според него „ държавните глави мълчаха, когато нацистите изгаряха цивилни в Одеса преди осем години и не направиха нищо, с цел да защитят хората в Донбас “, само че „ в този момент вършат всичко, с цел да загинат славяните в Украйна “. Володин добави, че те са не запомнили нещастието на Втората международна война и цената, която трябваше да се заплати, с цел да се освободи света от фашизма.

Той акцентира още, че късата историческа памет може да докара до огромни проблеми, а с дейностите си държавните глави тласкат света към злополука.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР