Председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора

...
Председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора
Коментари Харесай

Председателят на ДАЗД е на двудневно посещение в британски център за деца и семейства

Председателят на Държавната организация за протекция на детето доктор Елеонора Лилова е на двудневно образователно посещаване в английския център за деца и фамилии " Пен Грийн " в гр. Корби.

Визитата се финансира от посолството на Англия в България и фондация „ За нашите деца “ в границите на изпълнявания от организацията план „ Грижа в ранната възраст “.

Целта на визитата е да се обогати разбирането на участниците за интегрираните услуги за ранно детско развиване и метода за реализиране на интегриран метод. Те ще се срещнат още с метода в работата с родителите и ще изградят познания в сферата на професионалните умения на работната мощ.

Глобалната цел на работното посещаване е по какъв начин видяното в центъра " Пен Грийн " може да бъде приложено в България.



Участниците ще се срещнат с историята на общественото заведение, както и с методите за работа с родителите. 

Освен ръководителят на ДАЗД – доктор Елеонора Лилова, във визитата вземат участие и специалисти от Министерството на труда и обществената политика, Министерството на образованието и науката, Министерството на здравеопазването, Столична община, както и представители на Фондация „ За нашите деца “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР