Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви на нарочна пресконференция, че

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви на нарочна пресконференция, че
Коментари Харесай

БСП изхвърля Паунов от парламентарната си група

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи на нарочна конференция, че депутатът Александър Паунов напуща парламентарната група на левицата.

" Той не е член на Българска социалистическа партия и диалогът му с Божков не ни ангажира. Той е ръководител на друга партия, която е в обединението " Българска социалистическа партия за България ". Разговорът на Александър Паунов не ангажира по никакъв метод нито партията Българска социалистическа партия, нито ПГ на " Българска социалистическа партия за България ". Никой няма право да използва Българска социалистическа партия за свои персонални или корпоративни ползи. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Александър Паунов, той удостовери диалога. Още през днешния ден подава заявление за овакантяване на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", настоя Нинова.

По думите й случилото се през днешния ден, с извадените записи на обвинения Васил Божков, който беседва с политици и публицисти, е опит да се дискредитират митингите.

Припомняме ви, че в тях укриващият се в Дубай предприемач приказва с Огнян Стефанов от Фрогнюз, с аления народен представител Александър Паунов, както и с непосредствен до укриващия се в Сърбия банкер Цветан Василев.

В тях Божков приказва, че основава щаб на митинга, тъй като били неорганизирани. Казва, че дал 15 хиляди. Коментира, че може да прати 10 000 пред Народното събрание. Казва, че и ще поучава президента какво служебно държавно управление да направи.

" Ние считаме, че митингите са обективни ", настоя още лидерката на алените.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР