Председателят на Българската Асоциация на Заведенията Ричард Алибегов изказа благодарност

...
Председателят на Българската Асоциация на Заведенията Ричард Алибегов изказа благодарност
Коментари Харесай

От БАЗ с благодарствено писмо до Борисов, Горанов и НАП за възпирането на текстове от Наредба Н-18

Председателят на Българската Асоциация на Заведенията Ричард Алибегов изрече признателност към премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по отношение на стопирането на текстове в Наредба Н-18. Това оповестиха от пресцентъра на БАЗ.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

"Уважаеми господин министър-председател,

Като ръководител на Българската Асоциация на Заведенията бих желал от свое и от името на организацията, която съставлявам, да Ви благодаря за отношението, което демонстрирате към настояванията на дребния и междинен бизнес. Благодарение на персоналната Ви интервенция бе стопирано въвеждането на противоречивите текстове в Наредба Н-18 и започва действителен разговор сред бизнеса и страната.

Протестиращите против разпоредба Н-18 блокираха Орлов мост

Очаква ни доста работа, само че след Вашето разпореждане текстовете да не влизат в действие, до момента в който не бъде реализиран консенсус, можем надалеч по-спокойно да се фокусираме върху прецизирането им.

От своя страна ние Ви уверяваме, че измежду главните ни цели е изсветляването на сивия бранш в българския бизнес. Това е проблем и за всички нас, които работим и плащаме заплати и налози в България. Използвам случая да изкажа своята признателност и към министъра на финансите господин Владислав Горанов и управлението на Национална агенция за приходите за проведените полемики, като имаме вяра, че положителната работа сред нас ще продължи.

Горанов за Н-18: Ще има промени единствено при цялостен консенсус с всички

Многократно сме заявявали, че не сме ангажирани политически и нямаме политически претенции. За нас е значимо само да пазиме правата на българския бизнес! Смятаме обаче, че когато се подхващат действителни дейности за решение на поставените от нас проблеми, това би трябвало да бъде оценено. Надяваме се допустимо най-скоро да стигнем до съответни решения, които да Ви представим ", се споделя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР