Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев говори пред медиите

...
Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев говори пред медиите
Коментари Харесай

Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев обяви основната ни цел


Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев приказва пред медиите преди началото на зимния сезон. Минев разгласи, че задачите са ориентирани към Олимпийските игри в Пекин, като всички се надяват на положително показване на Игрите.

„ Надявам се, че снежното време на открито стартира да въздейства, че идва зимният сезон и всичко започва отначало. Да се надяваме в тези комплицирани времена, с тази противоепидемична конюнктура, само че ние би трябвало да създадем всичко допустимо, че целият спортен сезон ще се организира както би трябвало. Поне такива са индикациите за момента, само че виждате, че цялата конюнктура е супер динамична и всичко е допустимо. Тази година сме ориентирани главно към Олимпийските игри в Пекин. Това е посочено като най-съществен приоритет във федерацията и цялата подготовка и най-изявените елитни състезатели във федерацията са ориентирани точно към това. Също и присъединяване на всички международни купи и европейски такива на всички равнища и най-основните надпревари през сезона “.

„ Смея да кажа, че на състезателите им беше обезпечено безусловно оптимална и с всичките благоприятни условия, които имаше през лятото, подготовка. Всички минаха през няколко лагера на сняг, по-късно физическа подготовка. Първоначалните резултати и формата, в която се усещат е много добра. Храним в действителност съществени очаквания за положително показване в Пекин. Дано всичко е обикновено “, съобщи Минев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР