Председателят на Агенцията за бежанците Мариана Тошева е предложението на

...
Председателят на Агенцията за бежанците Мариана Тошева е предложението на
Коментари Харесай

Мариана Тошева застава начело на Оперативния щаб за украинските бежанци

Председателят на Агенцията за бежанците Мариана Тошева е предлагането на държавното управление за началник на Оперативната координационна група към Министерския съвет, оповестяват от БНР.

Това разгласи вицепремиерът по ефикасното ръководство Калина Константинова, която откри полемика на тематика: „ Пътят пред украинските бежанци в Европа и в България “, провеждаща се в представителството на Европейския парламент у нас.

Мариана Тошева ще замести на поста Валери Рачев, който преди седмица се отдръпна заради персонални аргументи. Тошева стана ръководител на организацията за бежанците на 23 март т.г., когато министър председателят освободи от този пост Петя Първанова поради незадоволителни резултати.

" България демонстрира водачество и непреклонност. Позиция, която ме кара да се гордея ", съобщи още Калина Константинова за помощта, която страната ни оказва на бягащите от военния спор.

Задачата на Оперативната координационна група към Министерския съвет е да координира дейностите за евакуирането и настаняването на потърсилите протекция у нас от началото на войната в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР