Председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси

...
Председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси
Коментари Харесай

Нанси Пелоси отива в Армения

Председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси сподели през вчерашния ден, че възнамерява да направи през уикенда аудиенция в Армения, където втори ден работи режим на помирение след експлоадирането на боеве със прилежащ Азербайджан, при които бяха убити повече от 200 бойци и от двете страни, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пелоси сподели пред публицисти в Берлин, че ще пътува до Армения през днешния ден с делегация, включваща конгресмена демократ от Калифорния Джаки Спайър, която е от арменски генезис. Пелоси отхвърли да даде повече детайлности за пътуването, като сподели, че пътуващите членове на Конгреса " не желаят да стават цел ".

" Във всеки случай става дума на първо място за човешките ни права и уважението към достолепието и личността на всеки човек ", сподели тя.

Арменското министерство на защитата заяви, че обстановката на границата с Азербайджан остава спокойна, откогато влезе в действие примирието в 20:00 локално време в сряда, и не са регистрирани нарушавания. Сключването на помирение пристигна след два дни на яростни боеве, белязали най-острото въоръжено опълчване сред двете страни от близо две години насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР