Председателите на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС Бойко Борисов

...
Председателите на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС Бойко Борисов
Коментари Харесай

`Пеевски и Борисов с общ законопроект за засилване на граничната сигурност

Председателите на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи Бойко Борисов и Делян Пеевски оферират ограничения за справяне с рецесията в сигурността, обвързвана с мигрантите, осведомиха от пресцентъра на Движението.

В деловодството на Народното събрание са импортирани незабавно промени в Законите за Министерство на вътрешните работи и за администрацията. С тях се усилва потенциалът на Гранична полиция с 1264 щатни бройки за защитата на бежанските центрове и за усилване на защитата на границата.

Промените в Закона за Министерство на вътрешните работи и Закона за администрацията плануват застраховане и активизиране на полицейските сили, тъй че да се подсигурява сигурност и успокоение в обществото и съблюдаване на публичния ред в страната.

Независимо от политическата неустойчивост, обвързвана с преходния интервал на Ротацията, нашата воля е страната да извърши главната си задача – отбраната на своите жители.

Произтичащите закани за националната сигурност, в резултат на невиждания мигрантски поток, постановат предприемане на стратегически ограничения за повишение опциите на Гранична полиция за реализиране на благонадежден граничен надзор на вътрешните и външни държавни граници, явяващи се такива и за Европейски Съюз и минимизиране рисковете за националната сигурност. Както и, че сигурността на хората стопи преди всичко пред всеки персонален и  партиен интерес.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР