Предприемачът и шеф на Тесла“ и Спейс Екс“ смята, че

...
Предприемачът и шеф на Тесла“ и Спейс Екс“ смята, че
Коментари Харесай

Илон Мъск имал „умерена форма“ на Covid-19

Предприемачът и началник на „ Тесла “ и „ Спейс Екс “ счита, че „ най-вероятно “ е развил „ умерена форма “ на, само че получава „ безумно разнообразни резултати от разнообразни лаборатории “, съобщи Военновъздушни сили.
49-годишният Мъск написа в Twitter, че признаците му са като на „ лека простуда “. В петък той сподели, че си е направил четири теста. Два от тях излезли позитивни, а два негативни.
" Получавам безумно разнообразни резултати от разнообразни лаборатории, само че най-вероятно имам умерена форма на ковид. Моите признаци са лек простуда, което не е изненадващо, защото коронавирусът е тип простуда ", написа милиардерът в Туитър.
Когато пандемията се развихри Мъск очевидно омаловажи опасенията от нея, макар че към днешна дата в Съединени американски щати инфектираните са към 10,9 млн. Над 245 000 са умрелите в страната, а над 67 000 са приетите в болница.
 Лошо време отсрочи за неделя полета на SpaceX Лошо време отсрочи за неделя полета на SpaceX
Американската компания SpaceX отсрочи втория си пилотиран полет в космоса с един ден – за неделя. Промяната се наложи поради неприятно...
Около 35 щата желаят да се носи маска на обществени места и приканват жителите да съблюдават обществено разграничаване на фона на опасения, че здравната система може да не издържи огромен напор на инфектирани пациенти.
Мъск, който има 40 млн. почитатели в Туитър, съобщи, че се усеща като при елементарна простуда, само че с повече болки в тялото, в сравнение с с кашлица и хрема “.
В петък той сложи под въпрос точността на антигенните проби. И добави, че чака резултати от PCR проби, които се считат за по-точни.
През март Мъск написа в Twitter, че допуска, че суматохата ще нанесе повече вреди, в сравнение с вирусът “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР