Предполагам някой след това я е посъветвал да се възползва

...
Предполагам някой след това я е посъветвал да се възползва
Коментари Харесай

Андреа Е Бясна На Кобрата Заради Суши-Скандала! Вижте Кого Гушка Вече Певицата! Нови Снимки

Предполагам някой по-късно я е посъветвал да се възползва от обстановката. Това значи, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, целия свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора ", показа Андреа пред английския вестник Sun, откакто няколко дни пазеше цялостно безмълвие.

Около случая със скандалната целувка се появиха голям брой клюки, един от които бе, че Андреа и Кубрат са пред разлъка и няколко дни преди огромния му мач в Калифорния двамата в действителност са скъсали.

Според мнозина удостоверение за това е неналичието на техни общи фотоси в последно време. Вместо в прегръдките на Кобрата, Андреа реши да се гушка с домашния си любим.

Именно кученцето спасявало фолк певицата от депресията, която я била налегна през последните дни, пишат родните таблоиди.



На фотографията Андреа прави опит да се усмихне, само че ясно проличава, че сърцето ѝ плаче. Това са забелязали нейни почитатели, които ѝ дават кураж и я поучават по-често да се усмихва и да загърби неприятностите, които се случиха в последно време.

Дали Андреа е огорчена? Несъмнено, само че каква е ориста на връзката ѝ с Кубрат — това не се знае, най-малко за в този момент, тъй като и двамата мълчат за връзките посред им. Дали любовта им ще се резервира, макар трусовете, които я разклатиха радикално и обстановката, в която се намират?
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР