“Предполагам, че ДПС ще имат трима-четирима, пет министри най-много, докато

...
“Предполагам, че ДПС ще имат трима-четирима, пет министри най-много, докато
Коментари Харесай

Габриел разпредели министрите: 15 от ГЕРБ, 4 от ДПС, 2 от ИТН

“Предполагам, че Движение за права и свободи ще имат трима-четирима, пет министри най-вече, до момента в който Има Такъв Народ ще имат, да кажем, двама, тъй като групата им е най-малка. От 20 министри сред 13 и 15 ще бъдат на ГЕРБ, а останалите ще бъдат на съдружните сътрудници. Те не са и съдружни сътрудници, тъй като няма коалиция, а на подкрепящите партии ”, сподели той.

Добрев отхвърли обаче да разяснява съответни имена на министри и както водача си Бойко Борисов преди дни прикани – по такива въпроси може да дава отговор само Мария Габриел. Не разяснява и коя партия кои ресори ще вземе – зависило от това, коя политическа мощ къде има мощни специалисти.

 

Мария Габриел ще отиде при президента Радев на следващия ден в 15 ч. с цел да показа изпълнен изследователски мандат с подготвен състав на държавно управление. " Както знаете, този кабинет събира 116 гласа “за ” и 124 “против ”, изясни Добрев. Попитан от кое място чака да дойдат нужните депутати, които да натиснат зеления бутон, Добрев съобщи: От “Демократична България ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР