Предполагаемото предложение на принц Хари за завръщане в кралското лоно

...
Предполагаемото предложение на принц Хари за завръщане в кралското лоно
Коментари Харесай

„Плановете на принц Хари за кралско завръщане са подобни на неуспешна стратегия за напускане“, тъй като Уилям отблъсква

Предполагаемото предложение на принц Хари за завръщане в кралското лоно е сходно на това, което той показа, преди да напусне компанията преди четири години, се твърди.

Херцогът на Съсекс се завърна в Обединеното кралство за 26-часово посещаване с полет по-рано този месец, откакто татко му крал Чарлз разгласи, че е подложен на лекуване от рак. Оттогава се популяризират известия, че той е подготвен да помогне да поеме товара, като поеме избрани кралски отговорности, по-късно, което беше разказано като позитивни събирания с монарха.

Всеки опит обаче да се върне в Твърди се, че краткотрайният потенциал е бил отстранен от по-големия им брат принц Уилям, до момента в който кралските помощници даже са блокирали Хари да остане с татко си в Сандрингам.

Източник, непосредствен до 39-годишния херцог, удостовери: „ Хари е подготвен и желае да помогне и откровено има вяра, че ще работи добре и за двете страни. Според него това няма да се разграничава от това, което беше препоръчано през 2020 година, с хибриден модел на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР