Предполага се, че Vivo X Flip ще дебютира този месец

...
Предполага се, че Vivo X Flip ще дебютира този месец
Коментари Харесай

Официални изображения на Vivo X Flip разкриват извит дисплей

Предполага се, че Vivo X Flip ще дебютира този месец дружно с X Fold 2 и Pad 2 в Китай. Това ще бъде първият сгъваем смарт телефон за марката. Наскоро изтекоха изображения на идния Vivo X Flip. Сега в Weibo се появиха още публични фотоси на телефона, които ни дават по-добър взор върху устройството. Китайската актриса Уанг Дзиуен се вижда по какъв начин театралничи с идния Vivo X Flip.

Веднага можем да забележим, че Vivo X Flip има огромен екран, който е закривен от четирите страни. Задният панел наподобява изпъкнал и е в виолетов цвят. Очаква се устройството да се предлага в черни и златни нюанси. В горния ляв ъгъл на гърба на телефона има кръговиден модул с камера. Той разполага с два датчика и LED мълния. Изображенията също удостоверяват съществуването на камери с марката ZEISS на идния сгъваем телефон.

Изображенията разкриват закривен заден панел. Освен това, дисплеят се простира от край до край и също има леко извити ъгли. Вторият екран доближава максимума до мястото, на което телефонът се сгъва.

Очакваме повече детайлности от Vivo за идния телефон. Според отчетите, устройството е оборудвано от Snapdragon 8+ Gen 1, комбиниран с 12GB LPDDR5 RAM и 512GB UFS 3.1 памет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР