Предотвратява нежелан достъп до личната информацияЛесна за използване, Hide Files

...
Предотвратява нежелан достъп до личната информацияЛесна за използване, Hide Files
Коментари Харесай

Hide Files – скрива важни файлове и папки

Предотвратява нежелателен достъп до персоналната информация

Лесна за потребление, Hide Files скрива файлове и папки от любопитни очи (екранна фотография: Hide Files)

Ако споделяте компютъра си с други хора, евентуално имате файлове или папки, които желаете да запазите скрити. Въпреки че Windows ви разрешава да скриете избрани детайли, те към момента могат да бъдат елементарно налични за съвсем всеки различен консуматор.

Hide Files е опростена стратегия, която може да скрие файлове или папки и да ги пази от любопитни очи. Те стават изцяло недостъпни за други хора, като само оторизираният консуматор може да ги отключи с вярната ключова дума.

Когато пуснете приложението за първи път, то изисква въвеждане на ключова дума, която ще би трябвало да употребявате всякога, когато стартирате програмата. Не е допустимо да измененията тази ключова дума.

Скриването и разкриването на файлове или папки е доста елементарно – би трябвало единствено да ги добавите в листата и да натиснете бутоните „ Заключване ” или „ Отключване ”. Би било по-добре, в случай че имаше опция за прибавяне на файловете с „ влачене и стартиране ” (copy and paste).

Hide Files ви разрешава да заключвате файлове или папки на вътрешни или външни твърди дискове, SSD-та, USB флашки и карти памет. Операциите се правят доста елементарно, даже когато боравите с гигабайти данни.

Приложението не предлага никакви други разширени функционалности, тъй че новаците ще го оценят като елементарно за потребление. Трябва обаче да се означи, че няма метод да възстановите забравена ключова дума – по тази причина се уверете, че сте записали някъде паролата, с цел да не загубите достъп до скритите файлове и папки.

В умозаключение, Hide Files е добър избор за консуматори, които желаят да си подсигуряват, че персоналните им файлове остават предпазени. Дори начинаещите консуматори не би трябвало да имат проблеми с това приложение.

Даунлоуд: Hide Files
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР