Предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост ще бъде продължителен

...
Предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост ще бъде продължителен
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост ще бъде продължителен процес

Предоговарянето на Плана за възобновяване и резистентност ще бъде нескончаем развой, а срокът до 31 март, заложен от депутатите може да сложи клопка пред тази реализация. Това сподели пред публицисти министър председателят Гълъб Донев.

" Работим за това да отстояваме националния интерес на България, заложено от предходното постоянно държавно управление, тези наложени понижения да бъдат предотговорени, в това число в случай че се наложи и базовата година, която се взима под въпрос. Действаме, не сме останали на това предписание на Народното събрание, само че това е времеемък и дълъг развой. Само оценката на Европейска комисия лишава до 2 месеца, а оттова нататък – трябват решения на всички страни членки. Сроковете на Народното събрание може да се окажат доста подобаващи, само че има опасности, които може би и преднамерено Народното събрание с тези периоди, с които задължавмат и Европейска комисия, служебното държавно управление и останалите страни, слагат капани пред тази реализация ", уточни Донев.

Служебният министър-председател Гълъб Донев ревизира напредъка на плана по построяването на Национална детска болница в София. На събитието участва и служебният министърът на опазването на здравето Асен Меджидиев.

С решение на Министерския съвет от 2 ноември 2022 година беше признато новото лечебно заведение да бъде издигнато върху терен в кв. " Горна баня " на столичния регион " Овча купел ", който се намира в непосредствена непосредственост до болничното заведение по ортопедия " Проф. Бойчо Бойчев ".
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/606794044757189
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР