Предложил съм да отпадне глобата, но да остане задължителното валидиране

...
Предложил съм да отпадне глобата, но да остане задължителното валидиране
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Не бива да позволим хаосът в държавата да се пренесе в София

" Предложил съм да отпадне санкцията, само че да остане наложителното валидиране на електронните карти в градския превоз в София. Като предложих на управлението на Центъра за градска подвижност да създадат нужното, с цел да обяснят на хората и да не се натъртва толкоз на глобата, а да има тласъци, както се прави в частния бранш ". Това съобщи пред БНР ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

По думите на председателя на СОС главната задача на въвеждането на новата система за таксуване в столичния градски превоз е жителите на София да могат да пътуват по-удобно и по-изгодно:

" Случи се цифровата гражданска война в столицата. Тази система ни дава информация за пътникопотока, има видеонаблюдение. Необходим е повече надзор и повече ограничения, с цел да се усещат жителите по-сигурни и спокойни, с цел да избират градския превоз, който е най-ефективната мярка за чист въздух в града ".

Георги Георгиев определи проверките на ремонтирани пътни настилки в София като " повече шоу, в сравнение с действително свършена работа на институциите ":

" Регионалният министър Иван Шишков има фиксация върху госпожа Йорданка Фандъкова, защото до неотдавна тя му е била шеф и той е бил освободен поради драматичен случай поради неупражнен надзор и към момента тече следствие.... Тепърва ще става евентуално по-зле, тъй като прекалено много хора прекомерно от дълго време мислят единствено за избори ".

" Градът има потребност от ефикасни решения, той не се ръководи от постулати ", акцентира той.

Не е изненада, че " Спаси София " става партия, защото те са били партия през цялото време, каза Георги Георгиев и акцентира, че неговата задача като ръководител на СОС е да не разреши Общинският съвет да се трансформира в сцена на предизборна акция.

" Не бива да позволим хаосът в страната да се придвижи в София ", заяви той.

Георгиев акцентира, че водачът на партията (ГЕРБ - б.р.) взема решение кой ще бъде нейният претендент за кмет на столицата.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР