Предложихме контактна група и медиатори, които да водят разговори за

...
Предложихме контактна група и медиатори, които да водят разговори за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ако ДБ и БСП са в управление не допускам да се разберат по теми, които са червена линия между тях

Предложихме контактна група и посредници, които да водят диалози за това коя партия къде се нарежда. За мен е изненадващо, че с доста безкомпромисно се приема Демократична България и Българска социалистическа партия да бъдат в една бъдеща нова коалиция. Аз съвсем не позволявам, че още веднъж - в случай че са в ръководство и коалиция, ще се схванат по тематики, които са алена линия сред сякаш дясната Демократична България и сякаш лявата Българска социалистическа партия. Разговорите, които предстоят да се водят след 19-ти октомври, когато депутатите положат клетва и когато посредниците поканят ПГ на партиите, би трябвало да се водят по няколко съществени тематики: да се очертаят евроатлантическите визии на партиите, всички ограничения за справяне с рецесиите, България в Еврозоната, и други Ако продължи финансовата политика на министър като Асен Василев, за следващата година в бюджета би трябвало да заложим към 12 милиарда недостиг.

Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Категорично виждам, че се отдалечаваме от Еврозоната. Невъзможно е да влезем през 2024 година

Вчера излезе прогнозата на Българска народна банка: 2.8% напредък, което е закъснение. С нови задължения нищо положително не чака страната ни, разяснява Атанасова, представена от БГНЕС.

Правосъдната промяна не би трябвало да е разменна монета за вероятно държавно управление, а да е след сериозен спор сред хора, които са се посветили на правото освен кампанийно, добави Атанасова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР