Предложенията за електрически пикапи на пазара се увеличават все повече,

...
Предложенията за електрически пикапи на пазара се увеличават все повече,
Коментари Харесай

Chevrolet Silverado EV е електрически пикап с 664 конски сили

Предложенията за електрически пикапи на пазара се усилват от ден на ден, а последното огромно име, което се включва в играта е Chevrolet. Американците показаха дълго чаканата електрическа версия на Silverado, която би трябвало да се бори с електрическия Ford F-150 Lightning, Tesla Cybertruck и други.
`Chevrolet

Електрическата версия не е наследила визията на модела с стандартен мотор и се отличава с тънки дневни светлини, свързани с LED линия, а под тях са ситуирани и главните светлини. Липсата на предна решетка е подчертана от пластмасов похлупак, под който въпреки всичко откриваме отвор за въздух.
`Chevrolet

Цялостната визия на пикапа е с по-обли форми в интерес на по-доброто въздушно противодействие, което е очевидно и от страничния аспект на модела, където се отличават и 24-цоловите джанти.
`Chevrolet

Интересна функционалност, която Silverado EV предлага е свалянето на частта, която отделя кабината от товарното пространство, като по този метод може да натоварите предмети до 3.3 метра с отворен заден похлупак.

Към момента пикапът бе показан в настройка с 510 конски сили сили и 834 нютон метра, която може да измине 644 километра с едно зареждане, както и по-мощната версия с 664 конски сили и 1056 нютон метра, която форсира от 0 до 100км/ч за под пет секунди и също може да измине към 640 километра. Бързо зареждане с до 350кВ разрешава прибавянето на 161 километра пробег в границите на 10 минути.
`Chevrolet

На по-късен стадий ще се появят разнообразни версии с разнообразни равнища на съоръжение, както и гама от аксесоари според от това защо употребявате пикапа.

От Chevrolet дават обещание интериорът да е комфортен за хора с растеж над 1.83, без значение дали изберат да седнат в предната или задната част. Впечатление вършат екраните пред лидера и този в междинната част, които са надлежно с размер от 11 и 17 инча. Част от екстрите включват хед-ъп екран, двуцветни кожени седалки, панорамен таван и други.
`Chevrolet

Подобно на F-150, тук също може да зареждате разнообразни принадлежности и електрически уреди с до 10.2кВ от общо 10 контакта в целия пикап. Други забавни варианти, които от Chevrolet оферират са въздушно адаптивно окачване и завиване на четирите гуми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР