Предложението на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от

...
Предложението на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от
Коментари Харесай

Цветанов: Предложението на Нинова за земите сме го подкрепяли преди години

Предложението на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила за земите като метод на метод ГЕРБ сме го подкрепили преди години, сподели ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на брифинг в Народното събрание, съобщи Фокус.

„ Поводът за днешната трибунка е тематиката за земите и методът, по който се дискутира в общественото пространство съответната корекция “, сподели заместник-председателят на ГЕРБ. Цветанов регистрира, че ГЕРБ през вчерашния ден са подкрепили предлагането на Корнелия Нинова по тази тематика да се търси обединяване на всички парламентарни групи и измежду всички български евродепутати.

„ Това, което беше направено като предложение ние сме го подкрепяли като метод на метод в продължение на години “, разяснява Цветанов. Той уточни, че дебатът за земите се е водил в Народното събрание през 2013 година Цветанов разгласи, че ГЕРБ постоянно са защитавали националните ползи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР