Предложението дойде от Десислава Атанасова още в края на декември

...
Предложението дойде от Десислава Атанасова още в края на декември
Коментари Харесай

ГЕРБ като фурнаджийска лопата - вече не искат отмяна на “зеления сертификат” за всички

Предложението пристигна от Десислава Атанасова още в края на декември 2021 година Шефката на Борисовите депутати съобщи, че “зеленият сертификат” би трябвало или да е наложителен за всички, в това число и за народните представители, или да бъде отстранен напълно. Идеята в постройката на Народното събрание да се влиза единствено против показване на “зелен сертификат” провокира остри диспути в Народното събрание, които продължиха и в първите дни от работата на депутатите след Нова година. Впоследствие след гневни разногласия той в последна сметка стана наложително изискване за депутатите, които желаят да вървят на работното си място.

След като от ГЕРБ-СДС отдръпнаха дефинитивно своето предложение сагата със “зеления сертификат” в Народно събрание завърши.

Инициативи в посока анулация на зеления документ се чакат само от " Възраждане ". Искане условието да отпадне за депутатите към този момент е импортирано от групировката. Парламентарната група на Костадин Костадинов остава единствената, която ще брани отпадането на документа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР