Предложение за удължаване с 2 месеца на абонаментите за хората,

...
Предложение за удължаване с 2 месеца на абонаментите за хората,
Коментари Харесай

София удължава с 2 месеца стикерите за платено паркиране

Предложение за удължение с 2 месеца на абонаментите за хората, които имат стикери за платено паркиране, както и за понижаване на таксите за „ Служебен абонамент “ в центъра на София внасят ръководещите ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет. Докладът ще бъде разгледан на сесията на 28 май, оповестиха от общинския съвет. 

Според отчета на ръководителя на групата „ Патриоти за София “ Карлос Контрера и съветниците от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Радослав Влахов и Борислав Бориславов все още на анулация на „ синя “ и „ зелена зона “ в центъра е имало към 28 000 души със стикери за локално платено паркиране. Не дребна част от тях действително не са можели да паркират колите си наоколо до домовете си. Наблюдения на Центъра за градска подвижност демонстрират, че е имало дни със 100 и над 100 % запълняемост на паркоместата, в това число и при нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Платеното паркиране в центъра на столицата бе анулирано от средата на март до 7 май, след като " синята " и " зелената " зона започнаха още веднъж да действат. 

Временната анулация на почасовото платено паркиране е рефлектирала и върху ползвателите на услугата „ Служебен абонамент “, които са предплатили за половин или една година, считат вносителите. Предложението, което ще бъде гласувано от СОС, е хората, които имат подписани контракти за „ Служебен абонамент “, да бъдат освободени от такса за интервала, в който почасовото платено паркиране в центъра беше анулирано. Ползвателите на „ Служебен абонамент “, които са сключили контракт преди 18.03 т.г. и той е за интервал на деяние след тази дата да бъдат освободени от заплащането на сумата до приключването на контракта, само че не за повече от 1 месец и 19 дни.  Клиентите на ЦГМ, които имат  подписани контракти след 18 март, ще бъдат освободени от задължението да заплащат до 6 май т.г., гласи предлагането.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР