Предложение за създаване на постоянна парламентарна комисия за контрол върху

...
Предложение за създаване на постоянна парламентарна комисия за контрол върху
Коментари Харесай

Постоянна комисия по еврофондовете предлагат Борисов, Пеевски и Атанас Атанасов

Предложение за основаване на непрекъсната парламентарна комисия за надзор върху ръководството на средствата от европейските фондове е импортирано в деловодството на Народното събрание от трима депутати, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.
 Снимка 635688
Източник:

Вносители на предлагането са водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателят на ПП/ДБ Атанас Атанасов и националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" На съображение член 86, алинея 1 от Конституцията на Република България и член 85, алинея 1 по отношение на §1, алинея 1 от Допълнителните разпореждания на Правилника за организацията и активността на Народното събрание, внасяме Проект за решение за изменение и допълнение на Правилника за организацията и активността на Народното събрание. Молим планът да бъде възложен за разглеждане и приемане според открития ред ", пишат Борисов, Пеевски и Атанасов до ръководителя на Парламента Росен Желязков.

Припомняме, по-рано през днешния ден, че тази заран е провел диалог с министър-председателя Николай Денков във връзка с проектите за обективен преход на въглищните райони, по които за преход към зелена сила от Европа ще дойдат 1 милиард 706 милиона евро, част от които,, ще отидат в близки до ПП/ДБ компании. В диалога министър председателят го уверил, че свързани с " Продължаваме промяната " компании няма да се облагодетелстват с европари. От думите на водача на ГЕРБ стана ясно, че през днешния ден ще бъде препоръчано Подкомисията за надзор върху средствата от европейските фондове да стане непрекъсната комисия.
 Нинова остра: Кражбата на публични пари държи
Нинова остра: Кражбата на публични пари държи " сглобката "

ПВУ е средство за персонално облагодетелстване, съгласно водача на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР