Предложена е награда от 20 000 британски лири за информация,

...
Предложена е награда от 20 000 британски лири за информация,
Коментари Харесай

Награда от 20 000 британски лири, докато полицията издирва „убитата“ Фиона Холм шест месеца след изчезването

Предложена е премия от 20 000 английски лири за информация, която оказва помощ на полицията да откри тялото на жена, за която се счита, че е била убита, както сподели фамилията й на тяхното " психическо изтезание ".

Столичната полиция стартира следствие на ликвидиране, откакто 48-годишната Фиона Холм беше обявена за изчезнала от фамилията си на 29 юни. Служителите считат, че тя е била убита до девет дни по-рано, като последно е била забелязана на CCTV на вечерта на 20 юни, откакто се срещна с другари.

На фрагментите тя носи зелено горнище и мрачен чеп и се разхожда сама в Катфорд, югоизточен Лондон. Предлага се премия до £20 000 за информация, водеща до възобновяване на останките й, като фамилията й моли хората да се насочат.

Главен контрольор Кейт Блекбърн сподели: „ Имам огромно предпочитание да чуя от всеки, който е виждал Фиона, откогато е била забелязана за последно във Verdant Lane, SE6, през юни тази година. Ние сформираме последователност на това, което може да са били последни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР