Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител. Заложи се

...
Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител. Заложи се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов определи предлаганите решения за пътищата като бомба със закъснител

" Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител. Заложи се гигантска рецесия. Ако компаниите непринудено не продължат да си правят работата ще се провокира голяма злополука. " Това съобщи пред Българска национална телевизия районният министър в оставка Гроздан Караджов.

По думите му 30 септември е крайната дата, която " Продължаваме промяната " и Кирил Петков са наложили като период, да могат да се удължат настоящите до момента контракти на пътните компании. Караджов акцентира, че с това деяние премиера е целял да обезпечи по-дълго битие на държавното управление.

Той прикани служебният кабинет да направи проверка на работата на държавното управление на Кирил Петков. Караджов повтори тезата си, че след 30 септември страната ще остане без пътно поддържане по виновност на министър-председателя.

Министърът на районното развиване и благоустройството в оставка уточни, че липсва законово съображение въз основата на което пътните компании да си възстановят договорите.

" 50 % от средствата са изплатени . Няма да може да се прави спешно поддържане след 30 септември. Случващото се е метод да се изолира президентът от процеса на разплащането на тези компании, в случай че имаше длъжностен кабинет, не щеш ли ще има ", сподели още той.
 ГЕРБ чакат Конституционният съд да реши хаоса с пътните поправки
ГЕРБ чакат Конституционният съд да реши хаоса с пътните поправки

Щяло да се заплати единствено на " своите компании ", изяснява някогашният районен и зам.-регионален министър

Припомняме, че, и Кирил Петков се за създалата се спешна обстановка. В същото време недоволните. Няколко дни по-късно. Пътните строители взеха решение да търсят разговор с бъдещото служебно държавно управление за решението на казуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР