Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Орлин Павлов облечен в дънна платка, Анн Джи с арогантни обувки! И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “


Найденов със странна гримьорна наличност

Все по-учуден съм от Васил Найденов, заливащ екрана с причудливи фешън комбинации. Златното сако единствено по себе си може да му подхожда, само че комбинирано с това пъстро клинче издава естетическа отпадналост. Гаджето ми, който не е българин, позволява, че това е почитател на огромна звезда, който прави скромни опити да прилича на него. Казах на гаджето, че нищо сходно, това е самата звезда. Гаджето се сви сюрпризиран в креслото ни. Найденов като малко дете несъмнено желае да покаже всичките си гардеробни наличия едновременно и къде най-добре да го направи - на екрана. Наталия е отишла още по-далеч от звездния си посетител. Тя е облечена по този начин, както някои различен кралици намират, че е удачно след среднощ. Както обичам да споделям - тук ситуацията е дръж единия, съблечи другия.

Фурор на черния Рачков и пъстрата Златка

Много е необичайно за какво звезда като Димитър Рачков се носи като че ли багерист в извънработно време. Не одобрявам и това, което носи на сцената, само че целият в черно, с маратонки, чието място е в бараката с принадлежности, артистът не би трябвало да се появява. А от фрагмента той наподобява толкоз очевидно удовлетворен, че не се възпирам да го опиша. Има тела и кожи, които не трябва да бъдат показвани с къси панталонки и ръкави, само че Рачков явно е на друго мнение. Черната Златка този път е пъстрата Златка. Не мога да отрека изобилието от цветове по гащеризона й, който доста наподобява на картина от Панчо Малезанов. Тук липсват ръкави, само че пък яката е проектирана по този начин, все едно ще се прекосява Северният полюс.

Странни деколте и обувки при Анн Джи

Добре пристигнала, Анн Джи, след дълго неявяване. Човек би споделил, че певицата взе участие в някое имитационно шоу и за какво ми се коства, че съвсем сполучливо имитира Тони Дачева. Поне като някои детайли на облеклото, с които дами на избрана възраст би трябвало да се съобразят. Не съм склонен със протичащото се в деколтето, където два конеца придържат нещо като сутиен, евентуално продължаващ надолу, като дребна черна рокля. Обувките наподобяват арогантни, същите употребяват някои дами, чиито особено занятие ще премълча. Предизвикателната поза не оказва помощ на всичко, показано дотук, още повече на връхната дреха, по която има фосфоресциращи детайли, като че ли отбелязват ремонт. Прическата може да се дефинира като доста добра, в случай че несъмнено, под нея бъдат отнети всички разказани аксесоари и дрехи.

Орлин Павлов облечен в дънна платка

Сакото на Орлин Павлов ме кара да мисля, че дизайнерът на плата е употребявал за ентусиазъм дънна платка. Толкова разграфено, с техническа акуратност са тези шарки, за какво да не са пристигнали от устройството на някой преносим компютър? Орлин не престава да е приказно обаятелен, въпреки цифровото му сако да носи послания, с които новите трендове още не са осведомени. Също по този начин кой е споделил, че толкоз доста черно и мрачно на едно място са добре за свежестта на един театрален тоалет. Струва ми се, че Павлов постоянно е отбягвал ярките цветове, които – дано ми повярва – биха му отивали. Ако има проблеми със смелостта, може просто да прегледа определеното от международни реализатори, принадлежащи на неговото потомство.

Гергана Пеева въодушевена от Шанел

Стилна есенна мода от Гергана Пеева, насърчаваща заетите дами от новото потомство. Притежателката на House of Gerucchi носи кремава дантелена рокля, с която демонстрира превъзходството на елегантността пред краткотрайните фешън поръчки. Обувките тук са брилянтна добавка към дрехата и интериора, импонират на общото жужене на цветовете и нито преобладават, нито остават незабелязани. Гергана е добавила шанелено сако, придаващо на визията горделивост от дизайнерските решения на Коко. Прическата довършва започнатото, без придирчивост, само че с задоволително жанр, с цел да бъде видяна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР