Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Глухарчета „обладават“ Нети, Комисията Павлов - с нов моден член и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Сакото на Брегович, като за бобовдолски ваучър


Костюмът на Горан Брегович наподобява на брегова линия, на фешън залив, прокоткал 10 метра плат, завъртяни в най-причудливи форми. Сакото е обсипано с безчет стъкълца, свети и мъждука като бобвдолска абитуриентка, става по едно и също време за перде и за младоженска възглавница. Кое е предиздвикало Горан да се облече по този начин, не мога да предположа, евентуално или е благоприятен или кумува на женитба... Имиджа му на сериозен музикант е малко настрана от сходна проба мода, надалеч е съгласно мен и от националните му фешън навици. Брегович е застанал на брега на една текстилна заблуда, оставяща захарен усет в погледа. Там се въргалят като в пудра захар мъниста, перлички или каквото са му поставили, само че то в действителност не способства доста за разкоша на този луксозен гений. Ще отмина панталона, само че ще се спра на обувките, толкоз колкото е належащо с цел да ги смъква и запокитя в морето от кич, което е заляло света.

Розови шегички килват Аръков вляво?

„ Ръкави с рози накичи “ пее суичъра на Иво Аръков и ми носи мемоари, мемоари от отминалите фешън дни на Драго Чая. Макар да не съм ги виждал дружно, намирам прилики в дрешника на двамата, в последно време, от ден на ден. Аръков е един майтапчия, знам това, може и да се е обзаложил с другари, че няма да го познаят и виждате- бил е прав. Искам да се върна към кичестите рози, пролазили като лози белите пространства на дрехата, като че ли търсят сенчесто място с цел да си починат. И това става тъкмо под мишниците аръкови, извинете, малко над тях. Защо тъкмо рози е предпочел този плейбой, този сърцеразбивач, този, по какъв начин по-секси да го нарека, Иво...В природата пауни, пернати, хвъркати и пълзящи сменят перушината и кожата си с цел да оцелеят или привлекат любовни сътрудници. Аз бих бил притеглен примерно, от това „ оперение “, единствено в случай че Аръков ми изпее хайдушка ария, по този начин де- виждате зад него е Балкан, ти роден, наш... Чудя се още, по какъв начин нито една птичка не е кацнала на рамото му при типа на този буренак, рози и зеленина. Като виждам ръкавките на момчето си напявам Болката отляво... Чакайте, сетих се- съседката ни в Пазарджик, вуйна Върба, имаше подобен китеник и го слагаше в хола единствено за посетители. Бог да я елементарни!

Комисията Павлов- с нов фешън член...

Комисията Балабанов- Павлов се състои от два члена през днешния ден. Два члена, ред до паралелно расли и облечени съвсем еднообразно. Елеци за гюбеци и пози за кючеци бих споделил, в случай че двата члена не ми бяха по този начин благи на сърцето. Ненчо, изобретателно и свежо момче, показва това с розова риза, може би не напълно розова, наподобява е прана с несъответствуващ препарат. Комбинацията на дънки, елече и риза по никакъв начин не е розова, тя дращи погледа като гладно коте врата на ледник. Митко Павлов /Мите, по кое време отново ще се видим/, не изостава от тази наклонност, въпреки неговата риза да синее като „ на Русия небесата “- откъс от ария на Бисер Киров. Сиво елече, Митко облече, в дългата, дългата тягостна нощ. Тук има и кърпичка, в случай че някоя фенка инцидентно пусне сълза или пък се повтори при Павлов комисият Клинтън- Люински. Искам да продължа, само че ще свърша.

Глухарчета „ обладават “ Нети.

Не ти, не ти, като че ли споделя облеченото от обичаната певица, омъжена за Дони. Не ти, не ти, ти не си за мен, аз подобавам на различен жанр и вид дами, а ти не си от тях, настойчиво нашепва в ухото ми това парче плат, определило се като рокля. Какво имам предвид- преди всичко, наподобява Нети е на сцена и или води или получава премия. Сетивата ми позволяват, че това е памучен плат, евентуално кадърен по-скоро за плажна рокля в сравнение с за възвишен мотив. Ако греша, апелирам да бъда извинен. Дрехата ми припомня за тези хипстърски рокли през 80-те множеството от които се оцветяваха в леген по домовете и в действителност подхождаха за среща пред Кравай или за ваучър с цигара и алкохол в бутилка от кола. Огромните глухарчета са като паднали от небето, само че пък актрисата с не дребен стаж, надали е паднала от Марс с цел да не реши обстановката. Ако греша, апелирам да бъда извинен. Щедро колие обикаля шията на Нети и от смутолевените му бръщолевения като че ли и то казва- не ти, не ти, ти не си за мен и аз не съм за теб. Прическата- вятър я вее на бяла кобила, само че джентълмен съм, дано спра дотук.

Куркински, дай го по-свежо, апелирам...

Не, че се чака от лице като Куркински да се яви на Витошка с лилава нощница или да се окичи като Денди с игли, вилици, лъжици и прочие антична посуда, само че днешната му фешън изява е малко сърдито- плашеща. Мариус, ще го кажа непосредствено, с вяра да му оказа помощ, ненапълно наподобява на чиновник в траурна организация, чиито първи ден не е минал напълно добре. Намирам, че костюма освен не му е по размер само че е бил притежаван от другиго, по времето, когато Тано Цолов беше в Политбюро. Самата стойка на актьора- режисьор приказва за някаква горест или обезсърчение, макар да не виждам аргументи за това. Та той е към момента толкоз обичан и цялостни залите...Дали да не предпиша на Мариус да посети някое фешън ревю, да разлисти списание или просто да си поговори с някой по-компетентен по въпросите на естетиката. Ако желае да го приема аз, имам свободни часове чак през 2035 година. Ако получа гратисен билет за негово зрелище, ще го приема през 2034!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР