Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев с модни забележки: Някой да набере 112 - Филева се е облякла, Цитиридис, моро му, махни това сако и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Пускам си следобедно чалга за загрявка, класическата „ На просякиня ли наподобявам ” и виждам фотография на Мишето Филева. Филе миньон, по този начин да се каже, части плат, сготвени по остаряла провинциална рецепта, две налице както споделяше мама и едно наобратно. Младата певица е накипрена като в предаване на Бригита Чолакова но дори и много преди този момент. Май го докарва до дрешника на Тролева, на Анахид, на сходните водещи от това време. Де го Хачо, хортувам си, да я плесне където би трябвало и тя сама ще се сети какво да махне и какво да притури. Преди да си слага очилата, роклята на Филева седеше като домашна скара, от която одеве са махнали кебапчетата- то бива райе, бива досада. Огромна чанта в жанр Съчки групирам тежи в дясната половина на младата звездичка, а противоположната част е уравновесена от преносим компютър. Сандалите биха станали на вкусна попара в случай че се сложат във вряла вода и им се прибавят залци от бял самун с малко захар и шарлан. Откъде този порив в младите реализатори да се вършат зорлем на лелки, като опора за това мнение са ми прическата и комай всичко останало. Филева, апелирам, приемете кавалерските ма забележки и си създайте различим жанр, който да изключва всичко разказано дотук. За повече препоръки свържете се с мен, на вътрешен 112.

Колин не коли и беси в модата

Колин Фърт ми е любим, навярно- освен на мен. Ужасен сладкиш, леко неудовлетворен от всичко, мистериозен и малко отдалечен… Българите биха ли споделили отвеян…Може би. Но през днешния ден Колин демонстрира и другото лице на своята странност а именно- модата. Тъмносин каскет, изпобеляла блуза, скимва ми на първо мислене, след това виждам, че цялото облекло е една първокласна мистичност сред Каменарче и някой, комуто следва да придвижва камъни. Рубашката дърпа конците към остарели социалистически схващания за хармония, в случай че щете даже ме води в Северна Кореа, където знаете, всичко си наподобява като униформа. Може пък мистър Фърт да играе роля на корейски печатар, който разнася нощем позиви по сокаците и трепери за кожата си. Но артистът излъчва такова успокоение, че този вид отпада. Черната риза доизкопава почвата в която би следвало да се погребат сходни хрумвания, само че … неведоми са пътищата Господни и няма по какъв начин да знаем за какво Фърт се е облякъл като както наподобява. Колинфъртовски труд за нищо, бих обобщил обстановката и бих предложил на господина по-цветни съчетания, по-оптимистични визии и малко шалове…

Цитиридис, моро му, махни това сако

Ще нарека тази краткотрайна двойка Есилиадис Цитиридис та да ми е по-лесно писането. Дамата вдясно няма по какъв начин да е Прешъс Уилсън, поради очевидната възрастова разлика и другата степен на звездност. Къдриците са тупурдисани по този начин ярамазката, както пада бала сено начучулена на дървена вила. Есил Дюран е гледала да постави съвсем всичко каквото има в бутика си, по тази причина от една страна ту мяза на дервиш, ту е елегантна лейди, но сбъркала в пропорциите и… порциите. Освен прическата, която позволявам, че е общителна перука, от Дюран висят какви ли не железни гюрлюци, чак до пъпа  че и надолу. Може би Есил мисли, че това железно музейно сходство на броня е бюстие, само че аз считам, че е изгубило предназначението си бижу от някое африканско племе. Чантичката би подхождала на Грета Гарбо, до момента в който при попфолкаджийката седи тъжно, като необработен годежен пръстен на остаряла мома. Панталонът, тръгващ съвсем от носа и, лети в падината на телосложението, което ей, Богу е секси. Цитирисидис, заинтригуван от това, което вижда, носи напрежението на благ хазаин, на когото  е пристигнало до гуша. Сакото е като от конкурс за детска рисунка на асфалт, единствено че и е провървяло да стане на плат. Разбира се, тук повече ухае на асфалт, в сравнение с рисунка. Цветовете не стават даже да боядисат остарял Икарус, нежели сако, нежели за телевизионно шоу. Ало, стилисЧичи… Мисля си, в своята пословична доброта, дали Есил да не предложи перуката си на Ники, ще бъде оценено в средите а и в покрайнините.

Кристиано и Маури- естетическа Долче вита

Когато човек види два здрави зъба в цялостната с циреи фешън конструкция, се радва. Така и аз се любувам пред портрета на бизнесдамата Елена Кристиано и артистичния шеф на академия Кристиан оф Рома Маури Пироло. Пироло, който единствено преди дни отпразнува следващ рожден ден след 60-те, още веднъж се връща на сцената екстравагантен и естетически пълностоен. Сакото в цвят на млечен шоколад е добре гарнирано с блестящи текстилни сектори, преливащи върху панталона и просветвайки по реверите. Г-жа Кристиано, уверена в избора си,  е идващият рожденик в огромното семейство на академията. Родената под знака на Скорпион сполучлива жена е като нежна орхидея в обятията на роклята. Това произведение на изкуството съчетава в себе си два удивителни цвята- изумруденото и сребристото, които реализират своя танц върху тънкия лед на материята. Покровителстващата усмивка на Елена придава успокоение на нещата, поема от възторзите на близкостоящите, а кокетната чантичка основава непоклатимост и сплотява останалите съставни елементи.

Гарсия да махне сивото. Изглежда като в Каменарче

Сензация. Шок. БоНба. Анди Гарсия е подготвен за зимата. Вълненото му сако, отдалечен родственик от дрешника на американски бизнесмен от 30-те, го е обвило като ревностна жена и не го пуска. Актьорът се е отдал на бетонно сивото, прегърнал го е по този начин да се каже, да не вземе да литне и напусне тази задъхваща се панорама. Шалът на Гарсия- различен фешън бежанец, завърнал се в естетическата татковина на звездата, седи служебно, скучно и сдържано сред реверите. Бялата риза безпомощно следи ставащото и в случай че имаше най-малко една вратовръзка разполагаем, може би щеше да реагира съответно. Всичко тук излъчва една траурност, болежка, страдалчество и досада от опциите на днешните дизайнери. Започвам да си мисля, че Анди Гарсия доста желае да остане незабележим, което му се получава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР