Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев отсече: Тита и Папи в моден дуел, Фръц и кръц при Нелина, Преслава в пешеходна пътека за извънземни и… още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Тита и Папи в фешън двубой

Още едно фешън удостоверение, което предсказва естетическата оценка за Тита през този сезон. Обобщено, тя би изглеждала нещо като 3 плюс, равно на едно за подсещане и 2 за обща просвета на обличане. Съгласете се с мен, че оранжевото комбинезонче стичащо се с монотонността на охлюв по тялото, е последното което ще изберете за себе си…По-надолу се случва червен чорап или пази Бог- ботуш, потъпкващ правата на всичко, намерило кей върху младата певица. С нещо като основано от Д-р Ливайн, Папи Ханс добавя странната фешън картинка, захласнал се в очилата на Тита, записали се в предучилищна възраст в академията на положителния усет. Папи изповядва библейската мисъл „ Погледни ме с едно око, с цел да те погледна с две ”. Окото несъмнено е нарисувано и в случай че е било в началото замислено да е на челото /както е по канон/, то, вероятно пийнало си, ни гледа от левогърдието на господина. Тирантите и чокито на косите са си оповестили двубой, който единствено ножица може да реши.

Аеробик гуру ни връща към Либераче

Легенда в аеробиката и танците за розови бабки в Съединени американски щати, Ричард Симънтс в никакъв случай не престава да изненадва със жанр. Или по-скоро- с неналичието или неявяване на съществуването му. Вижте през днешния ден, този кадър идва като позлатен очевидец на думите ми. Ако помислите свежо, ще ви хрумне ли да се облечете по този начин, даже да сте канени на Бала на златните кокошки… Ричард обаче не мисли като нас, българите, той е навирен, като ламаринен петел на ветропоказател, навил е букли и е вперил взор, вероятно очакващ да ни покори. Мен персонално не. Харесват ли ви късите гащички на гимнастическия гуру, по този начин прилепнали по бедрата му, все едно откраднати от танцьорка на стълб. Пайетения потник ври от обещания, на които бих се вързал единствено в случай че тялото беше на Орнела Мути или на Малина. Всичко по Симънс съска, пръска особени флуиди, спасението от които е незабавна промяна на дрешника или годината. Нека припомня, че Либераче се спомина през 1987 година.

Хътчинс и Гери приветстват септември

Две дами, които в никакъв случай не стопират да ни изненадват. Преуспелите Мая Хътчинс и Гери Тодорова изпращат лятото с радостни цветове, сграбчени от палитрата на положителното, на спокойното, на духовното. Нежното зелено по Тодорова се плъзга по идеалната и фигура, повличайки по себе си финото поточе на шала. Червените обувки тиктакат на мястото си и ни вкарват в будоарите на септември. Хътчинс е уверена и свежа в бяло и бродерия. Червеникавите коси, които отиват на всичко, са намерили покой в една съблазнителна фризура, която спомага да разпознаваме бизнесдамата на всички нейни изяви.

Фръц, фръц и кръц, кръц при Нелина

Като виждам Нелина облечена по този начин, ми се желае да си пусна „ Отиваме на ваучър ” и да завъртя волуме-то на max. Пепел от рози се стича по финия плат и може да приемем, че надарената певица е имала присъединяване в оперетата Прилепът. Там има роля на слугинята Адела, просто загатвам, нямам нищо предвид… И по този начин, певицата настойчиво търси епохата си, до момента в който шапката настоятелно я връща в следвоенните години. Какво украшение, по форма съвсем ватманска спирка, където среща са си дали камъни колкото бонбони кръц-кръц. Фръц-фръц пък споделят ръкавиците, с гривни- пиявици, завили се към китките. Фон на тази фешън доверчивост е бял роял, ноти и лампион. Чудя се от кой ъгъл ще се появи Карталов и ще стартира на режисира…

Преслава май е облякла пешеходна пътека

Като междупланетна пешеходна пътека е роклята на Преслава. Съчетанието на зелено и алено в долната част, се отхвърлят взаимно, в случай че извънземно желае да пресече и влезе в скритите съкровищници под дрехата. Малко нагоре, с деликатно пипнати нюанси, се показват тъмносиньото, бордо  и лилавото- може би цветове, подбрани за стилистиката на Илън Мъск. Ако проблесне лилаво, Илънчо ще седи и чака разрешение да премине, в случай че светне бордо, Илънчо ще премине. Господи, Едит, както се споделя в един сериал, толкоз е просто да си инопланетянин в днешно време. Да поговорим за стойката на звездата, каквата нямаше даже и Стойка Пипирудата, преди да излети завинаги от брадъра и от полезрението ни въобще. Преслава е заела поза, чиито „ език на тялото ” се е изплезил пред всички мои показа за грациозност. Позата ми приказва нещо от сорта „ Хайде, плащайте сърмите и освободете масата, че идва Ивана ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР