Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. Телеграф“

...
Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. Телеграф“
Коментари Харесай

Лорд Минчев: Галин залита в каре и брилянтин, Джена сбъркала, сбъркала, още объркала, Галин залита в каре и брилянтин и още…

Предлагаме ви новите мнения на Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Джена с театрална ондулация…

Ако можеше да разясня Джена в този и тип посредством национална ария, може би нещата щяха да звучат по този начин: „ Джена си коси виеше, над фендиеви ми блузки…Най ми е Джена сбъркала, сбъркала, още объркала. ” И ще се обосновавам с очевидното. Певицата и обичана от мен звезда, е избрала прическа  с каквато в цивилизованите общества отиват на бал или опера. Съответно- съобразено с вярната рокля, пелерина или друго, уместно на мотива. Но с блузка на Фенди, обрината от логото на марката, с кафяво- керемидено-тухлено- тиквена  основа- истина ви казвам- не го схващам. А погледа не ви ли наподобява, като на някого с който желаете да си кажете: „ Ти мен, уважаааш ли ме… ”

Кеца в неприятен фешън сезон.

В жанр „ Щом звънеца бие… ”, като че ли, че  с магия, Васил Найденов „ оживява ” в чудодеен маг, превъплътил в костюм скуката на вековете. Не зная за кого, по кое време и по какъв начин е театралничил артистът, само че тук дочувам известна опозиция сред позата и облеченото. Васил като че ли е бил принуден да облече това и единствено от образование не е запокитил всичко  по пода. И може би ще се съгласите с мен, че Кецът въобще не е попаднал на точния жанр. На всичко от горната страна панталонът е необятен и дълъг, сакото наподобява тясно а частта под брадичката съкратява врата и звездата е като затисната в тази си част. Много по-добре и съвременно би стоял един компрес от индийски шал в патешко жълто и мъниста в сравнение с мрачните текстилни прегръдки. За човек прекарал живота си в дънки, това може да се смята даже за изтезание…

Златна Малинка за … Малина.

Удивителен кадър, в който Малина надминава себе си по гняв в подготовката. Косите са пуснали сирените си в разнообразни направления, все едно е втори юни, тъкмо по обяд. Някъде по икиндия обаче, в случай че по този начин мога да провъзглася деколтето на певицата, се случват железни събития, подобаващи за отпадъчен запас от филм на Лукас. Синджирите са плъзнали като морбили във всички краища на тази уютна женска част, разположили са се с удобството на паяжина, леко разтресена, само че видимо подготвена да улови в параметрите си каквото би трябвало. Червената кожа плиска въодушевление към съзерцателите на това знамение, способно да си издейства лична Златна Малинка. Става дума за гащеризона, по този начин изрично и знаменосно очебиен на фона на звездната госпожа. Ръцете са позиционирани по този начин, като че ли на аления килим са застанали Лили и Данчето и нито една не искаща да отстъпи преимуществото си.

Хътчин води по точки в зелено.

Бизнесдамата и филантроп Мая Хътчинс освежи безгрижния фешън живот на столицата. Тя се появи  в изкусителна рокля, с коси колебаещи се сред залез и изгрев, с бижута на графиня на празненство на другар и остави кавалерите задоволени от хубостта и. Оригиналната кройка, напомняща орнаменти на арт деко, възвеличава аристократичните черти. Острите линии предизвикат чувството за гняв само че тя е  овладяна в благ съблазън. Хътчинс, чиито живот минава сред България и Англия, борави ловко с грима и няма подозрение, че е имала съдействието на положителни ръце и взор за наблягане на истинското и лице. Мисля, че е време към дамата да тръгнат всички закъснели предложения за приеми, балове и ухажване!

Галин залита в каре и брилянтин…

Винаги съм харесвал израза, че някой си имал перо в…сещате се. А наш Галинчо има перо на ревера си- един поклон към мъжката мода, към момента притежание единствено за смели мъже. Перото също така е  синьо  и може да е дохвърчало от епохата на Синегушка, позната ни от Съпротивата и Ало, ало. Ало, ало желая да кажа и на артиста, съчетал каре с шарките на риза, нямаща нищо общо с визиите ми за добър жанр. Сякаш към този момент ми липсват впитите дънки на младежа, прилепналите блузи и подсилените с фотошоп черти. Визията може да се причисли към абитуриентските каталози на едно близко минало, само че никога не ми нашепва за настояще и бъдеще най-малко във връзка с модата. Гарвановите коси рецитират по какъв начин Гарван грачи, грозно, злокобно, само че очите омекотяват до известна степен този откъс. Те гледат като от портрет на Ботев- мощни и дълбоки от стената на славата в някоя забавачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР